Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast

Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Gotuj książkę: doskonała pieczeń może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 46g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, do 8 marchew, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: doskonały sos z indyka, Ugotuj książkę: doskonała ryba panierowana smażona na patelni, oraz Ugotuj książkę: Pieczony kurczak w Porchettacie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Rozgrzać duży garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodać oliwę z oliwek i niech się naprawdę gorąco. Podczas nagrzewania przygotuj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Obficie posolić chuck pieczeń z obu stron. Lubię sól koszerną, ponieważ łatwiej przylega do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Pokrój kilka cebul na pół od nasady do czubka...
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Następnie odetnij wierzchołki i spody i odklej papierową skórę.
7
Gdy garnek jest bardzo gorący, umieścić cebulę w oleju i brązowy z obu stron, około minuty na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Cebulę wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Teraz, z palnikiem na wysokości, odgazuj garnek, dodając 1 szklankę bulionu wołowego, stale ubijając. Celem odtłuszczania jest poluzowanie wszystkich spalonych aromatycznych bitów z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Marchew wrzucić do tego samego (bardzo gorącego) garnka. Wrzucić je wokół, aż lekko brązowy, około minuty lub tak. Chodzi o to, aby uzyskać ładny kolor na zewnątrz warzyw, a nie gotować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na PółZiemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Wyjmij marchewkę z garnka i pozwól, aby garnek ponownie się rozgrzał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Dodaj kolejną łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
13
Umieścić mięso w garnku i podsmażyć, około minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
14
Wyjąć na talerz.
15
Teraz, z palnikiem na wysokości, odgazuj garnek, dodając 1 szklankę bulionu wołowego, stale ubijając. Celem odtłuszczania jest poluzowanie wszystkich spalonych aromatycznych bitów z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
16
Gdy większość bitów jest poluzowana, umieść mięso z powrotem w garnku...
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
17
Następnie marchew i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
18
Wlać tyle bulionu wołowego do garnka, aby pokryć mięso w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
19
Następnie włóż świeże gałązki rozmarynu i tymianku. Świeże zioła absolutnie zrobić to danie. Włóż je do soku, aby upewnić się, że smaki są rozprowadzane po garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
świeże Ziołaświeże Zioła
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
20
Teraz wystarczy przykryć garnek i piec przez 3 do 5 godzin, w zależności od wielkości pieczeń. Na 3 Funt pieczeń, pozostawić 3 do 3 1/2 godziny. Na 5-Funt pieczeń, pozostawić na 4-do 5-godzinny czas gotowania. Nie przerywaj pieczenia podczas gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
21
Gdy czas gotowania się skończy, sprawdzić pieczeń doneness; widelec powinien iść łatwo i mięso powinno być bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
22
Mięso wyjąć na deskę do krojenia i pokroić na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn