Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Gotuj książkę: doskonała pieczeń może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 46g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, do 8 marchew, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: doskonały sos z indyka, Ugotuj książkę: doskonała ryba panierowana smażona na patelni, oraz Ugotuj książkę: Pieczony kurczak w Porchettacie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Rozgrzać duży garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i niech się naprawdę gorąco. Podczas nagrzewania przygotuj pozostałe składniki.
Obficie posolić chuck pieczeń z obu stron. Lubię sól koszerną, ponieważ łatwiej przylega do mięsa.
Pokrój kilka cebul na pół od nasady do czubka...
Następnie odetnij wierzchołki i spody i odklej papierową skórę.
Gdy garnek jest bardzo gorący, umieścić cebulę w oleju i brązowy z obu stron, około minuty na stronie.
Teraz, z palnikiem na wysokości, odgazuj garnek, dodając 1 szklankę bulionu wołowego, stale ubijając. Celem odtłuszczania jest poluzowanie wszystkich spalonych aromatycznych bitów z dna garnka.
Marchew wrzucić do tego samego (bardzo gorącego) garnka. Wrzucić je wokół, aż lekko brązowy, około minuty lub tak. Chodzi o to, aby uzyskać ładny kolor na zewnątrz warzyw, a nie gotować je.
Wyjmij marchewkę z garnka i pozwól, aby garnek ponownie się rozgrzał.
Dodaj kolejną łyżkę oleju do patelni.
Umieścić mięso w garnku i podsmażyć, około minuty na stronę.
Teraz, z palnikiem na wysokości, odgazuj garnek, dodając 1 szklankę bulionu wołowego, stale ubijając. Celem odtłuszczania jest poluzowanie wszystkich spalonych aromatycznych bitów z dna garnka.
Gdy większość bitów jest poluzowana, umieść mięso z powrotem w garnku...
Następnie marchew i cebula.
Wlać tyle bulionu wołowego do garnka, aby pokryć mięso w połowie.
Następnie włóż świeże gałązki rozmarynu i tymianku. Świeże zioła absolutnie zrobić to danie. Włóż je do soku, aby upewnić się, że smaki są rozprowadzane po garnku.
Teraz wystarczy przykryć garnek i piec przez 3 do 5 godzin, w zależności od wielkości pieczeń. Na 3 Funt pieczeń, pozostawić 3 do 3 1/2 godziny. Na 5-Funt pieczeń, pozostawić na 4-do 5-godzinny czas gotowania. Nie przerywaj pieczenia podczas gotowania.
Gdy czas gotowania się skończy, sprawdzić pieczeń doneness; widelec powinien iść łatwo i mięso powinno być bardzo delikatne.
Mięso wyjąć na deskę do krojenia i pokroić na ziarno.