Ugotuj książkę: oliwa z oliwek puree ziemniaczane z grubym pieprzem i Wispy szalotki

Ugotuj książkę: oliwa z oliwek puree ziemniaczane z grubej papryki i Wispy szalotki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szalotki, łuszcząca się gruba sól morska, złote ziemniaki Majów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 100%. Spróbuj Gotuj książkę: puree ziemniaczane, wreszcie ujawnione, Ugotuj książkę: oliwa z oliwek Gelato, oraz Ugotuj książkę: prowansalska oliwkowa Fougasse dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki i szczyptę soli umieścić w dużym rondlu i napełnić wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować ziemniaki przez 12-15 minut do miękkości.
W międzyczasie połóż ziarna pieprzu na desce do krojenia.
Umieść płaską stronę ostrza noża szefa kuchni na górze i, używając podstawy dłoni, naciśnij mocno i trochę w bok, aby zmiażdżyć ziarna pieprzu.
Odcedzić ziemniaki, następnie przenieść je do dużej miski i natychmiast mash widelcem, lub umieścić je przez ricer. Wymieszać 1 łyżkę soli, następnie mieszając aż do połączenia, skropić olejem.
Podawać na ciepło z dymką, dodatkową solą, pieprzem i dodatkową mżawką oleju na wierzchu.