Ugotuj książkę: Napa zupa z kapusty i krewetek

Ugotuj książkę: zupa z kapusty i krewetek Napa jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Mieszanka oleju canolan, sól, scallion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Sałatka z kapusty Napa i czerwonej cebuli, Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym, oraz Ugotuj książkę: musztarda-Glazurowana czerwona kapusta z jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować delikatnie mieszając od czasu do czasu, przez około 4 protokół, lub aż pachnące i miękkie.
Dodaj suszone krewetki, sól, i sos rybny i gotować przez około 30 sekund do opracowania smaków.
Dodać wodę, podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 5 minut, lub aż kapusta zmięknie i zupa jest złoty./ Jeśli nie podajesz zupy od razu, wyłącz ogrzewanie i przykryj.
Tuż przed podaniem, powrót zupy na wolnym ogniu. Wrzuć krewetki. Gdy krewetki stały się różowe i zwinięte, dodać pieprz. Smak i dodać dodatkową sól lub sos rybny, jeśli to konieczne. Chochla do miski i udekorować szalotka.