Ugotuj książkę: Napa zupa z kapusty i krewetek

Ugotuj książkę: Napa zupa z kapusty i krewetek
Ugotuj książkę: zupa z kapusty i krewetek Napa jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Mieszanka oleju canolan, sól, scallion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Sałatka z kapusty Napa i czerwonej cebuli, Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym, oraz Ugotuj książkę: musztarda-Glazurowana czerwona kapusta z jabłkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać cebulę i gotować delikatnie mieszając od czasu do czasu, przez około 4 protokół, lub aż pachnące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj suszone krewetki, sól, i sos rybny i gotować przez około 30 sekund do opracowania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki SuszoneKrewetki Suszone
Sos RybnySos Rybny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać wodę, podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 5 minut, lub aż kapusta zmięknie i zupa jest złoty./ Jeśli nie podajesz zupy od razu, wyłącz ogrzewanie i przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
5
Tuż przed podaniem, powrót zupy na wolnym ogniu. Wrzuć krewetki. Gdy krewetki stały się różowe i zwinięte, dodać pieprz. Smak i dodać dodatkową sól lub sos rybny, jeśli to konieczne. Chochla do miski i udekorować szalotka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn