Ugotuj książkę: marynowane karczochy dziecięce

Ugotuj książkę: marynowane karczochy dla dzieci mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na $9.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz dziecko karczochy, butelkowany sok z cytryny, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Ugotuj książkę: karczochy dziecięce, sycylijski styl, Ugotuj książkę: karczochy alla Contadino, oraz Ugotuj książkę: karczochy zapiekane z masłem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń twarde zewnętrzne liście karczochów, zmniejszając objętość warzyw o połowę, aż każdy karczoch ma kształt kropli łzy lub płomienia świecy, jest bladozielony do żółtego i jest miękki w dotyku. Za pomocą noża do parowania przycinaj podstawę, usuwając wszystkie chropowate powierzchnie.
Przetnij karczochy na pół i wyrwać wszelkie ostrą wewnętrzne liście.
W dużym nieaktywnym garnku połącz sok z cytryny, ocet, olej, czosnek, sól i liście laurowe i zagotuj.
Dodać karczochy i gotować przez 10 minut.
Umieść słoiki w garnku wyposażonym w stojak i dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć słoiki o 3 cale. Przykryć garnek i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Przetworzyć karczochy przez 25 minut. Wyłączyć ogrzewanie i zdjąć pokrywę. Po kilku minutach usuń karczochy.