Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą

Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 785 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania, Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem, oraz Ugotuj książkę: Pikantny dżem pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić sos pomidorowy, rozgrzej olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i niewielką szczyptę czarnego pieprzu. Gotować, pod przykryciem, aż warzywa będą bardzo miękkie, 5 do 7 minut.
Wlać pomidory i ich płyn. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, a olej oddziela się i unosi się na powierzchni sosu, około 25 minut. Przeprowadź sos przez młynek spożywczy wyposażony w duży dysk; doprawić dodatkową solą i pieprzem.
Aby zrobić makaron, doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody. Makaron gotować do bardzo al dente (wyjąć go około 2 minut przed al dente).
Pokrój sopressata na pałki o długości około 2 cali i grubości 1/4 cala.
W dużym, prostym patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj sopressata i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa jest światło złoty i sprawi, że niektóre z jego tłuszczu.
Wlać sos pomidorowy i sycylijską paprykę lub płatki czerwonej papryki. Gotować na dużym ogniu, aż sos wygląda na suchy i zmienia kolor na złoty na brzegach, o 8 protokół.
SOS wyjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki wody.
Dodaj makaron. Powrót patelni do ognia i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż sos zmniejsza się i napina wokół makaronu, 2 do 3 protokół.
Podziel makaron pomiędzy poszczególne talerze.
Każdy talerz skropić oliwą z oliwek, posypać miętą i podawać.