Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą

Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą
Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 785 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania, Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem, oraz Ugotuj książkę: Pikantny dżem pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos pomidorowy, rozgrzej olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i niewielką szczyptę czarnego pieprzu. Gotować, pod przykryciem, aż warzywa będą bardzo miękkie, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wlać pomidory i ich płyn. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, a olej oddziela się i unosi się na powierzchni sosu, około 25 minut. Przeprowadź sos przez młynek spożywczy wyposażony w duży dysk; doprawić dodatkową solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
4
Aby zrobić makaron, doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody. Makaron gotować do bardzo al dente (wyjąć go około 2 minut przed al dente).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dobrze odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Pokrój sopressata na pałki o długości około 2 cali i grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
7
W dużym, prostym patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj sopressata i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa jest światło złoty i sprawi, że niektóre z jego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
9
Wlać sos pomidorowy i sycylijską paprykę lub płatki czerwonej papryki. Gotować na dużym ogniu, aż sos wygląda na suchy i zmienia kolor na złoty na brzegach, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
SOS wyjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Dodaj makaron. Powrót patelni do ognia i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż sos zmniejsza się i napina wokół makaronu, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Podziel makaron pomiędzy poszczególne talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
13
Każdy talerz skropić oliwą z oliwek, posypać miętą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn