Ugotuj książkę: kurczak ceglany z zielenią musztardową

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Ugotuj książkę: ceglany Kurczak z zielenią musztardową może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1840 kalorii, 133g białka, oraz 139g tłuszczu każdy. Na 6,05 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, kurczak, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: Różowa Zieleń, Ugotuj książkę: Polenta duszona z dusz, oraz Ugotuj książkę: warzywa z rzepy z wędzonym boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek i oleju rzepakowego w 10-calowej patelni żeliwnej na dużym ogniu. Kurczaka obficie doprawić solą i pieprzem. Kiedy olej zaczyna palić, dodaj połówki kurczaka na patelni, skórkę w dół.
Umieść kolejną patelnię 10-calową, po prawej stronie do góry, na wierzchu kurczaka i delikatnie umieść ciężką cegłę lub puszki z zupą w górnej patelni, aby ją zważyć. Waga powinna wynosić co najmniej 20 funtów.
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować kurczaka, aż skóra będzie złoty kolor i chrupiące, o 18 protokół.
Usuń górną patelnię i ciężary, włącz kurczaka szczypcami i wylej nadmiar tłuszczu z patelni.
Dodać bulion z kurczaka i sok z cytryny i gotować kurczaka, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 71°, około 3 minut.
Podczas gdy kurczak kończy gotowanie, przygotuj zieleninę musztardową. W dużej misce, połączyć pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i octu sherry.
Dodaj zieleni i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawaj warzywa z kurczaka i musztardy z sokami na patelni.