Ugotuj książkę: kremowy pasztet z grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: kremowy pasztet z grzybów spróbuj. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, serek, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: pasztet z wątróbki drobiowej, Ugotuj książkę: Kurczak z pieczarkami, oraz Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło lub margarynę na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować, mieszając, aż zmiękną, o 1 minutę.
Dodać grzyby; gotować, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół. Kontynuuj gotowanie, aż jakikolwiek płyn grzybowy wyparuje. Wymieszać natkę pietruszki i pikantny; gotować, mieszając, 30 sekund.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem śmietankowym, 1 uncja na raz, aż do stopienia i całkowicie połączone. Wymieszać z gęstą śmietaną. Wyluzuj.
Odmiana: tartlety z grzybami: łyżka zaokrąglonej łyżki herbaty rozłożonej na pieczone 1-calowe skorupki tartlet. Daje około 40.