Ugotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa
Gotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, ziemniaki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa, Ugotuj książkę: pieczarki Garlickie i jarmuż, oraz Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę odsączyć, wrzucić do średniego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i dusić, częściowo pokryte, aż ziarna będą miękkie, ale nadal trzymać swój kształt, o 45 protokół.
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Odcedzić i odstawić.
3
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu, aż się połyska. Wrzucić w chouriço i gotować, aż rumiane, 7 do 10 protokół. Wyłowić plastry łyżką szczelinową i przełożyć na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wylać z garnka wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu, lub jeśli garnek jest suchy, skropić w większej ilości oleju, aby mieć 3 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać cebulę i liść laurowy i gotować, często mieszając, aż cebula są głęboko złoty kolor, 20 do 25 protokół. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
6
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Wlać bulion wołowy i 5 szklanek wody, dodać ziemniaki i zagotować na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 10 do 12 protokół.
Podczas gdy zupa jest gotowanie, łyżka jedną trzecią fasoli i trochę bulionu zupy do robota kuchennego. Pulsuj, aby uzyskać luźną pastę, a następnie, w razie potrzeby, przepuść pastę przez sito. Odcedzenie pasty daje danie dodatkowe ciało bez błędnych skórek fasoli unoszących się w zupie. To jest całkowicie opcjonalne, ale myślę, że lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Gdy ziemniaki są gotowane, wymieszać w collards, chouriço, pasta fasolowa, i fasola. Wyłączyć ogień i niech zupa siedzieć na 10 minut, aby poślubić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatki (opcjonalnie)
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
10
Wyjąć liść laurowy, doprawić zupę solą i pieprzem do smaku i kadzi do ciepłych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina Wieprzowa
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu