Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu

Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu
Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 281 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, tofu, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotuj książkę: smażyć z Tofu, fasolką szparagową i pomidorami, Ugotuj książkę: stek z czarnej fasoli, kukurydzy i kolendry, oraz Ugotuj książkę: pierogi Potticker.

Instrukcje

1
Z melon baller, wydrążenie kostki tofu, rezerwując 1 filiżankę kulek i umieszczając je w dużej misce. Do kulek, dodać indyka, szalotki, czosnek, czarna fasola, SOS chile, sos sojowy, jajko, skrobia kukurydziana, sól, i pieprz i dokładnie wymieszać (tofu rozpadnie). Obficie rzeczy do kostek tofu tak, że mieszanina jest zaokrąglona powyżej tofu. Gotować na parze przez około 5 minut, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
MelonMelon
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Połącz wszystkie składniki i podawaj w 4 małych miseczkach do zanurzania obok pierogów tofu, które mogą być platerowane 3 na osobę. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn