Ugotuj książkę: Harissa Ravioli
Ugotuj książkę: Harissa Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 518 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól morską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ravioli z cytryną i kozim serem, Ugotuj książkę: ravioli ze słodkich ziemniaków w rosole serowym, oraz Ugotuj książkę: świeże Ricottan i jajko Ravioli z brązowym masłem.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia. W międzyczasie zrób olej harissa.
Zmiażdżony ząbek czosnku posypać solą i pokroić w pastę.
Przełożyć do małej miseczki i wymieszać z sokiem z cytryny, harissą i oliwą z oliwek. Smak i dodać więcej soli, w razie potrzeby.
Gdy woda się zagotuje, sól to obficie, dodać ravioli, i gotować, aż pływają i są gotowane przez, Zwykle tylko 1 lub 2 protokół. Około 30 sekund przed zakończeniem gotowania ravioli, dodać brokuły do garnka, gotować przez pozostały czas, a następnie odcedzić.
Umieść ravioli i brokuły w dużej misce do mieszania. Wrzucić kilka łyżek oleju harissa i większość pepitas. Smak i dodać więcej soli, w razie potrzeby. Wyłóż na półmisek i polej oliwą harissa, pozostałymi pepitami, fetą i oliwkami.