Ugotuj książkę: Grillowana Sałatka z pieczywa pomidorowego

Ugotuj książkę: Sałatka z grilla z pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 225 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ogórki, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, Ugotuj książkę: Sałatka z pomidorów, granatów i sumaków, oraz Ugotuj książkę: Sałatka z pomidorów wiśniowych i tofu.
Instrukcje
Rozgrzej grilla do wysokości.
W misce umieścić kostki chleba i zalać 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Posypać tymiankiem, dodać sól i pieprz do smaku i dobrze wymieszać. Nawlecz chleb na sześć szaszłyków, pozostawiając trochę miejsca między kostkami. Odstaw szaszłyki na bok
Pędzel 1 łyżka pozostałej oliwy z oliwek po obu stronach plasterków cebuli, i grill cebuli bezpośrednio na ruszcie do grilla, aż mają jakieś lekkie znaki grill i są zmiękczone i mają lekkie znaki grill, około 5 minut w sumie. Odstawić plastry cebuli na bok.
Na każdym z dwóch metalowych szaszłyków umieścić 4 pomidory śliwkowe i posmarować je lekko 1 łyżką oleju. Grill, obracając szaszłyki, aż pomidory zmiękną i będą miały Lekkie ślady grilla, łącznie około 5 minut. Przesuń pomidory ze szaszłyków na talerz i odłóż na bok.
Grill szaszłyki kostki chleba, aż będą ładnie tosty, o 1 1/2 minut na stronie (grill na wszystkich czterech stronach). Przesuń kostki chleba do osobnej miski.
Zarezerwowane plastry grillowanej cebuli pokroić na ćwiartki i dodać je do chleba.
Za pomocą ząbkowanego noża pokrój grillowane pomidory na ćwiartki i dodaj je do chleba.
Skropić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na warzywa, dodając więcej w razie potrzeby, a następnie skropić octem nad nimi. Dobrze rzucaj. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.