Ugotuj książkę: endywia, jabłka i winogrona

Ugotuj książkę: endywia, jabłka i winogrona
Ugotuj książkę: endywia, jabłka i winogrona mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 71 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pulchnej endywii, masło, słodkie jabłko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ugotuj książkę: czekoladowy Popcorn i winogrona, Ugotuj książkę: duszona czerwona kapusta z karmelizowanymi jabłkami, oraz Ugotuj książkę: francuskie tosty z ogolonymi jabłkami i bekonem.

Instrukcje

1
Endywii przeciąć wzdłuż na pół.
2
Pokrój jabłko na ćwiartki i usuń rdzeń. Oderwij cienki pasek skóry w dół środka każdej ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Umieścić dużą patelnię (nonstick jest najlepszy) na małym ogniu i wrzucić masło. Kiedy się stopi, włożyć endywia do patelni wyciąć bok w dół i jabłka skórki bok w górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać winogrona, rozsypać na rozmarynie i gotować, niezakłócony przez 20 minut, w którym to momencie spód endywii będzie karmelizowany, a jabłka i winogrona będą miękkie i być może rumiane. Delikatnie obrócić wszystko, zalać dowolnym płynem na patelni i gotować jeszcze przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieś składniki na ciepły talerz lub na pojedyncze talerze i za pomocą wytrzymałej drewnianej łyżki lub silikonowej łyżki zeskrobaj cukry kuchenne przyklejone do dna patelni. Możesz wlać kilka łyżek wody do patelni, aby pomóc ci zdobyć cukry i zrobić zapasową ilość sosu. Endywia przyprawiamy solą i pieprzem, łyżką na jus i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
EndiveEndive
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn