Ugotuj książkę: duszona Eskarola z białą fasolą

Ugotuj książkę: duszona Eskarola z białą fasolą
Ugotuj książkę: duszona Eskarola z białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 558 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście laurowe, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ugotuj książkę: Wielka chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną, Ugotuj książkę: Pappardelle z Escarole, oraz Ugotuj książkę: duszone marchewki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę odsączyć i włożyć do średnio-grubego garnka. Przykryj je zimną wodą o około 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj czosnek, tymianek, jeśli używasz, i liście laurowe. Doprowadzić fasolę tylko na wolnym ogniu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i bardzo delikatnie gotuj na wolnym ogniu, aż będą spuchnięte i miękkie, 30-90 minut (lub więcej), w zależności od świeżości suszonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Wyjmij garnek z ognia. Wymieszać z dużą szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Niech fasola ostygnie po prostu ogrzać lub do temperatury pokojowej w płynie do gotowania. (Fasola będzie przechowywać w lodówce do 4 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Dla escarole: umyj dobrze liście escarole i otrząśnij trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Umieść oliwę z oliwek i czosnek na dużej patelni niereaktywnej i ogrzać na średnim ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj escarole i gotować krótko, obracając liście, gdy zaczną więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
8
Dodać fasolę i ich gotowania cieczy lub wody, doprawić solą i pieprzem, i dusić tylko, aż fasola są rozgrzane przez i escarole jest jeszcze jasne i kolorowe, 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
EscaroleEscarole
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn