Ugotuj książkę: czosnek i czarny pieprz kraby Soft-Shell

Ugotuj książkę: czosnek i czarny pieprz kraby Soft-Shell
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 474 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jeśli masz pieprz, mąkę ryżową, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 42 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kraby z miękkiej skorupki z kukurydzianym smakiem, polnymi zieleniami i pieczonym sosem z czerwonej papryki, Pikantne Kraby Soft-Shell, oraz Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij głęboki, ciężki garnek pokrywką około jednej trzeciej pełną oleju i podgrzewaj, aż termometr o głębokim tłuszczu wskaże 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie połącz mąkę ryżową, sól, pieprz i czosnek w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieścić sos rybny w małej misce. Każdy kawałek kraba bardzo krótko zanurzyć w sosie rybnym, delikatnie wytrząsając nadmiar, a następnie w mieszance mąki ryżowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
KrabKrab
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Obróć kraba i otrząśnij każdą dodatkową mąkę. Odstawić. Powtórz ten proces, aż wszystkie połówki kraba zostaną pogłębione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
KrabKrab
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Gdy olej osiągnie 191°, delikatnie połóż kraby, od góry do dołu, w oleju. Nie tłocz garnka - jeśli to konieczne, smaż je partiami—i w razie potrzeby używaj pokrywki, gdy kraby są po raz pierwszy dodawane do oleju, aby uniknąć rozpryskiwania. Po 1 do 2 minutach, gdy kraby są złotobrązowe, odwróć je i gotuj przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odcedzić na czystych brązowych papierowych torbach i jeść na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn