Ugotuj książkę: czekoladowy Popcorn i winogrona
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Gotuj książkę: czekoladowy Popcorn i winogrona może być super przepis, aby spróbować. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać procent półsłodkie czekolady, orzechy pistacjowe, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: endywia, jabłka i winogrona, Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy, oraz Gotuj książkę: Chocolate Yummy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść popcorn w misce wystarczająco dużej, aby łatwo go wrzucić lub podzielić go między dwie ogromne miski. Wyłóż dwie blachy do pieczenia za pomocą mat do pieczenia Silpat lub pergaminu.
Powoli dodawać roztopioną czekoladę, około ćwierć na raz, do popcornu, składając czekoladę do popcornu za pomocą szpatułki, ostrożnie skrobając boki miski, aby równomiernie pokryć wszystkie kawałki.
Popcorn rozłóż na przygotowanych patelniach.
Kiedy czekolada zaczyna się ustawiać, użyj małego Sitka, aby posypać proszek kakaowy, stopniowo, na powierzchni. Dokładnie wymieszaj podczas przesiewania, rozbijając popcorn na klastry. Kontynuuj dodawanie kakao, aż wszystkie ziarna będą dobrze pokryte.
Przykryć folią; przechowywać w lodówce przez około 20 minut lub aż czekolada jest ustawiona.
Wyjąć z lodówki i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 dni. Aby służyć, umieścić w misce; posypać pistacjami w razie potrzeby.
Dobrze osuszyć winogrona; umieścić je w misce wystarczająco dużej, aby łatwo wrzucić. Wyłóż blachę do pieczenia za pomocą maty do pieczenia Silpat lub pergaminu.
Dodaj czekoladę do winogron około 1 łyżki na raz, dobrze mieszając łopatką, ostrożnie skrobając boki miski i składając przez środek winogron, aby równomiernie je pokryć.
Kiedy czekolada zaczyna się ustawiać, użyj małego Sitka, aby posypać proszek kakaowy, stopniowo, na powierzchni. Delikatnie wrzucić lub wymieszać winogrona podczas przesiewania, kontynuując dodawanie kakao, aż wszystkie winogrona są dobrze pokryte i oddzielone.
Rozprowadzić na przygotowanym arkuszu.
Przykryć folią; przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona lub do 1 dnia.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje do popcornu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Markus Huber Sparkling rosé z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Markus Huber Sparkling Rose]()
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.