Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym

Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym
Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką grzyby trąbki, sól i pieprz, śmietanę do bicia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: stek z czarnej fasoli, kukurydzy i kolendry, Ugotuj książkę: Słodkie cytrynowe i czarne oliwkowe Wafle, oraz Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szalotki i saute aż miękkie i półprzezroczyste, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Dodać kukurydzę i saute 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Dodać grzyby, estragon i grubą sól i nadal gotować przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
5
Dodaj kwiaty squasha (jeśli używasz) i nadal gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Kwiatów Dyni, Usunięto środkowe Części12 Kwiatów Dyni, Usunięto środkowe Części
6
Zmniejszyć ogień i dodać śmietanę. Delikatnie gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż śmietana zgęstnieje, około 1 do 2 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Serwuj natychmiast.
8
Uwaga: grzyb Black trumpet, znany również jako" róg obfitości", jest dziką odmianą, która ma cudownie bogaty i elegancki maślany smak. W przeważającej części są one importowane lub zbierane dziko i są dostępne na wielu rynkach specjalistycznych produktów. Grzyb kurkowy jest doskonałym substytutem rogu obfitości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn