Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym
Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką grzyby trąbki, sól i pieprz, śmietanę do bicia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: stek z czarnej fasoli, kukurydzy i kolendry, Ugotuj książkę: Słodkie cytrynowe i czarne oliwkowe Wafle, oraz Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i saute aż miękkie i półprzezroczyste, często mieszając.
Dodać kukurydzę i saute 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby, estragon i grubą sól i nadal gotować przez kolejne 2 protokół.
Dodaj kwiaty squasha (jeśli używasz) i nadal gotować przez 1 minutę.
Zmniejszyć ogień i dodać śmietanę. Delikatnie gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż śmietana zgęstnieje, około 1 do 2 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Uwaga: grzyb Black trumpet, znany również jako" róg obfitości", jest dziką odmianą, która ma cudownie bogaty i elegancki maślany smak. W przeważającej części są one importowane lub zbierane dziko i są dostępne na wielu rynkach specjalistycznych produktów. Grzyb kurkowy jest doskonałym substytutem rogu obfitości.