Ugotuj książkę: Crème Brûlée

Ugotuj książkę: Crème Brûlée
Ugotuj książkę: Crème Brûlée może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 6G białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, cukier granulowany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 698 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Klon Crème Caramel, Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, oraz Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Użyj powolnej kuchenki 6-quart i odpornego na ciepło naczynia, które pasuje do wnętrza Kamionki. Użyłem 1 1/2-quart danie zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj wodę wokół naczynia, aż do połowy boku naczynia. (Używasz powolnej kuchenki jako bain-marie lub łaźni wodnej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
W misce do miksowania ubijamy jajka, śmietanę, cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Wlać mieszaninę do naczynia, przykryć i gotować na wysokościach przez 2 do 4 godzin. Krem powinien być ustawiony z centrum jeszcze trochę jiggly. Dotknij lekko powierzchni palcem, aby sprawdzić. W przeciwieństwie do piekarnika, trudno będzie to rozgotować. Nie martw się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Bardzo ostrożnie (używaj rękawic kuchennych!) wyjąć naczynie i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na blacie, a następnie schłodzić w lodówce przez 2 do 3 godzin. Przed podaniem, posypać cukier surowy na górze i brązowy z palnikiem kuchennym, lub umieścić pod brojlerem na 3 do 5 minut, lub aż cukier rumiane. Schłodzić ponownie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn