Ugotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej

Ugotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej
Gotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1328 kalorii. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz wermut, grubą sól i pieprz, wątróbki z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pasztet z wątróbki drobiowej, Gotuj książkę Planer imprezowy: Crostini z małż, oraz Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, doprawić wątrobę solą i pieprzem i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, około 5 minut. Odstawić wątróbki na bok w misce i dodać 1/4 szklanki wermutu na patelnię, skrobanie dna, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki. Zmniejsz wermut na średnim ogniu, aż będzie lekko syropowaty, około 3 minut i wlej go na wątróbki z kurczaka. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
WermutWermut
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wytrzyj patelnię do czysta i podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i gotować, aż będą miękkie i zacząć karmelizować, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodać anchois i zioła i gotować, zacierania anchois, aż stopią się w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6
Zdjąć z ognia, dodać kapary i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
7
Przenieść mieszaninę do osobnej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki wermutu na patelnię, skrobanie dna, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki. Gotować przez 2 minuty i zalać mieszanką cebuli. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść wątróbki z kurczaka i mieszankę cebuli do robota kuchennego i pulsować, aż mieszanina jest szorstki purée. Powinny być widoczne kawałki kapara, cebuli i czosnku. (Wątróbkę drobiową można przechowywać w lodówce do 4 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed rozłożeniem na chlebie tostowym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Rozgrzej piekarnik do 400°. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i tosty przez 8 minut, lub do momentu, gdy chleb zacznie chrupać, ale nie brązowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podczas gdy chleb jest opiekanie, gotować pancetta. Pracując partiami, ułóż plastry w jednej warstwie na patelni i gotuj, 1 minutę z każdej strony, aż będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Aby zmontować, rozprowadzić około 1 łyżeczki majonezu na każdej kromce chleba. Top z 2 łyżki wątróbki kurczaka i 2 plastry pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn