Ugotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej

Ugotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej
Gotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1328 kalorii. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz wermut, grubą sól i pieprz, wątróbki z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pasztet z wątróbki drobiowej, Gotuj książkę Planer imprezowy: Crostini z małż, oraz Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, doprawić wątrobę solą i pieprzem i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, około 5 minut. Odstawić wątróbki na bok w misce i dodać 1/4 szklanki wermutu na patelnię, skrobanie dna, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki. Zmniejsz wermut na średnim ogniu, aż będzie lekko syropowaty, około 3 minut i wlej go na wątróbki z kurczaka. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
WermutWermut
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wytrzyj patelnię do czysta i podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i gotować, aż będą miękkie i zacząć karmelizować, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać anchois i zioła i gotować, zacierania anchois, aż stopią się w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6
Zdjąć z ognia, dodać kapary i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
7
Przenieść mieszaninę do osobnej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki wermutu na patelnię, skrobanie dna, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki. Gotować przez 2 minuty i zalać mieszanką cebuli. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przenieść wątróbki z kurczaka i mieszankę cebuli do robota kuchennego i pulsować, aż mieszanina jest szorstki purée. Powinny być widoczne kawałki kapara, cebuli i czosnku. (Wątróbkę drobiową można przechowywać w lodówce do 4 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed rozłożeniem na chlebie tostowym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Rozgrzej piekarnik do 400°. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i tosty przez 8 minut, lub do momentu, gdy chleb zacznie chrupać, ale nie brązowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Podczas gdy chleb jest opiekanie, gotować pancetta. Pracując partiami, ułóż plastry w jednej warstwie na patelni i gotuj, 1 minutę z każdej strony, aż będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Aby zmontować, rozprowadzić około 1 łyżeczki majonezu na każdej kromce chleba. Top z 2 łyżki wątróbki kurczaka i 2 plastry pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn