Ugotuj książkę: budyń z kozim serem
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz chleb ciabatta, kozi ser, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ugotuj książkę: kozie sery duszki, Ugotuj książkę: Blinty z kozim serem, oraz Ugotuj książkę: ciasteczka z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 9 cali lub 11 na 7 cali. Odstawić.
Wymieszać mleko, jajka, rozmaryn, sól i pieprz do smaku w średniej misce.
Umieść kostki chleba w innej średniej misce,
Posypać serem i skropić mieszaniną mleka, upewniając się, aby dobrze pokryć wszystkie kostki chleba. Pozostawić kostki chleba moczyć przez 5 do 10 minut, aż chleb będzie wilgotny.
Wlać mieszaninę chleba do przygotowanego naczynia i piec w piekarniku przez 20 do 35 minut, aż góra będzie złoty kolor i daje odporność na dotyk, lub wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na kilka minut przed podaniem.