Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka
Ugotuj książkę: Boston Butt gotowane jak szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jeśli masz masło, wermut, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Boston Cream Pie, Ugotuj książkę: Bostońska fasola "pieczona", oraz Ugotuj książkę: wolno gotowany Por z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso opłukać, osuszyć i doprowadzić do temperatury pokojowej. Przyjrzyj się dobrze mięsu, a jeśli nie jest zwarta, a nawet, związać go w zgrabny pakiet za pomocą sznurka kuchennego. Odłóż to na bok. Wybierz pojemnik z pokrywą wystarczająco duży, aby pomieścić wieprzowinę i solankę w środku.
Wymieszaj razem sól koszerną, brązowy cukier, goździki i tylko tyle gorącej wody z kranu, aby rozpuścić sól i cukier.
Wlej ten płyn na mięso do pojemnika i dodaj zimną wodę do przykrycia.
Pozostawić mięso w lodówce przez cały dzień lub przez noc. Gdy będziesz gotowy do gotowania, usuń mięso z solanki, dobrze je opłucz i osusz. Lekko posolić i pieprz mięso i umieścić go na stojaku w patelni, tłuszczu stronie do góry.
Roztopić masło na małym ogniu i delikatnie ugotować czosnek, aż będzie pachnący, ale nie zabarwiony.
Wlać to na mięso i pozostawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 177°. piecz mięso przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do300 i rozpocząć fastrygowanie mięsa z wermutu co 20 minut lub tak. Mięso powinno gotować przez co najmniej 20 minut na Funt, około 1 dodatkowej godziny lub do momentu, gdy zarejestruje temperaturę wewnętrzną150 na termometrze natychmiastowego odczytu.
Pozostawić mięso na co najmniej 15 minut, a następnie pokroić je i podawać z sokami z patelni.