Ugotuj książkę: Angel Biscuits
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać gotować książkę: Angel herbatniki spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie warzyw, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Chipotle Cheddar Biscuits, Ugotuj książkę: Szarlotka z ciasteczkami Cheddar, oraz Ugotuj książkę: ciastka kukurydziane z masłem miodowym.
Instrukcje
Drożdże rozpuścić w letniej wodzie w małej misce. Odstawić, aż drożdże będą wyglądały na spienione.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier i sodę oczyszczoną. Użyj blendera do ciast lub opuszkami palców, aby przeciąć skracanie, aż kawałki będą wielkości grochu. Maślankę wymieszać z rozpuszczonymi drożdżami. Mieszaj do mieszanki mąki za pomocą widelca, tylko do zwilżenia. Część lub całość ciasta można w tym momencie schłodzić. Ciasto jest dobre do tygodnia i faktycznie rozwija więcej smaku w czasie.
Kiedy gotowy do pieczenia, lekko płaszcz blachy do pieczenia z nonstick gotowania sprayu i setit bok. Ciasto zagnieść lekko, około sześciu obrotów.
Rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni o grubości ½ cala. Wytłocz ciastka 2-calowym kutrem. (Nie przekręcaj noża lub ciastka wzrosną wyższe z jednej strony.) Zbierać, toczyć i kroić resztki. Ułożyć herbatniki bokami dotykającymi przygotowanej blachy do pieczenia. (Pomaga im to wznieść się wyżej i pozostać miękkimi.) Przykryć wilgotnym, niestrzępiącym się ręcznikiem lub plastikową folią, która została lekko pokryta nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Pozostawić herbatniki w ciepłym miejscu, aż do ich podwojenia luzem, około 1 godziny, jeśli w temperaturze pokojowej lub 1½ godziny, jeśli ciasto zostało schłodzone.
Rozgrzej piekarnik do 425ºf.
Piec, aż ciastka są lekko rumiane, o 15 do 20 protokół.
Blaty posmarować roztopionym masłem i podawać na gorąco.