Ugotuj książkę: włoskie ciasto migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj gotować książkę: włoskie ciasto migdałowe. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego, masła) i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ciasto migdałowe z orzechów sosny, Ugotuj książkę: migdałowe Biscotti, oraz Ugotuj książkę: Słodka włoska kiełbasa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Mieć gotowy osiem 3-calowy nonstick tart niech patelnie lub smarować 12 filiżanek standardowej puszce muffin.
Wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą i proszek do pieczenia razem w małej misce.
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło i cukier ubić na dużej prędkości, aż bledną. jakieś 3 minuty.
Dodać żółtka. wanilia. i skórka z cytryny i nadal ubijać, aż gruby, 2 do 3 protokół. Zmiksować na niski i dodać migdały, a następnie suche składniki.
Wymieszać powoli, aż się połączy, około 1 minuty. Ciasto będzie kruche i w kawałkach.
Kopać kasę. naciskając trochę, do patelni tartlet. Ciasta powinny przypominać małe góry.
Piec na złoty kolor, o 45 protokół.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.