Ugotuj książkę: wędzona makrela na grzankach

Ugotuj książkę: wędzona makrela na grzankach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gotować książkę: wędzona makrela na tostach. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz bagietkę, filety z pstrąga, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Topper tosty z wędzonej makreli i buraków, Ugotuj książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone, oraz Ugotuj książkę: pstrąg wędzony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondelku umieścić ząbek ziemniaka i czosnku, zalać wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu.
3
Rozgnieść ziemniaki w misce z masher ziemniaków, gdy jest jeszcze ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj makreli i oleju i wymieszać z masher ziemniaków lub widelcem, aż gładkie i wystarczająco luźne, aby rozprzestrzeniać. Cienkie w razie potrzeby z zarezerwowaną wodą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5
Dodać crème fraiche i doprawić pieprzem. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Rozłóż na toastach i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn