Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj gotować książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty spróbuj. Ten przepis służy 6. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Jeśli masz kminek, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: zupa orzechowa, Ugotuj książkę: Marokańska zupa z soczewicy, oraz Ugotuj książkę: zupa buraczana z fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć szynkę i żeberka do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, odtłuszczając powierzchnię piany i dodając wodę, jeśli odparowuje, aż mięso może spaść z kości, około 3 godzin.
Wyjąć mięso z garnka i pokroić w kostkę, odrzucając kości i tłuszcz.
Odstawić mięso do garnka i dodać kiszoną kapustę, cebulę, śliwki, wino, pastę pomidorową, czosnek, grzyby, kminek i majeranek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 3/4 godziny.
Dodać kiełbasę i nadal gotować na małym ogniu przez 45 protokół.
Kiełbasę wyjąć i pokroić w plasterki, włożyć do zupy i gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania zasmażki.
Tymczasem, w małej patelni, zrobić zasmażkę z papryki, o nazwie zaprazka. Roztopić masło na średnim ogniu, następnie wymieszać z mąką i papryką, tworząc zasmażkę. Gotować, mieszając, przez 1 minutę, następnie dodać do zupy i wymieszać, aby zmiksować.