Ugotuj książkę: pudding ryżowy Panny Iny

Ugotuj książkę: pudding ryżowy Panny Iny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj gotować książkę: Miss Ina w dół-Domowy Pudding ryżowy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 632 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Mieszanka gałki muszkatołowej, wody, zmielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Top polędwica ze szpinakiem i domowymi frytkami, Ugotuj książkę: Pudding kukurydziany, oraz Ugotuj książkę: budyń maślany z Podsmażonymi gruszkami.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w kuchence ryżowej. Kuchenka wyłączy się, gdy się wyłączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kuchenka Do RyżuKuchenka Do Ryżu
2
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ugotowany ryż wlać do natłuszczonego naczynia do pieczenia; gotować w piekarniku przez 30 lub 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn