Ugotuj książkę: Polenta duszona z dusz

Ugotuj książkę: Polenta duszona z dusz
Ugotuj książkę: Polenta duszona z duszoną zielenią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,16 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka polenta, kilka kropli octu winnego, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: kotlety schabowe duszone, Ugotuj książkę: Różowa Zieleń, oraz Ugotuj książkę: duszone marchewki.

Instrukcje

1
Duszona Zieleń
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
2
Zrób polentę i wlej ją do lekko naoliwionej miski, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek w 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać cebulę. Dać wymieszać i gotować, aż cebula zwiędnie, o 8 protokół, dodając czosnek w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać zieleninę, posypać 1/2 łyżeczki soli i wlać do wody lub wywaru z kurczaka. Przykryć i gotować, aż warzywa zwiędną i zmiękną, od 8 do 15 minut, w zależności od rodzaju użytych zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
ZieloniZieloni
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Posypać octem i dodać prosciutto, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
6
Niech odpoczną, gdy okaże się polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
7
Pokrój polentę na plasterki i ułóż je na talerzu, przykryj zieleniną i zetrzyj ser na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn