Ugotuj książkę: polędwiczki w świeżej skórce ziołowej

Ugotuj książkę: polędwiczki w świeżej skórce ziołowej
Ugotuj książkę: polędwiczki w świeżej skorupie ziołowej mogą być tylko skorupą, której szukasz. Na 8,77 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1581 kalorii, 195g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: cytrynowy placek z kurczaka z pietruszką ciasto biszkoptowe, Ugotuj książkę: trawa ziołowa Salsa, oraz Ugotuj książkę: ziele zielone Ceviche z ogórkiem.

Instrukcje

1
Najpierw zrób skorupę ziołową. Ubij masło w misce, aż będzie kremowe, a następnie ubić w bułce tartej, liście estragonu, liście bazylii, liście trybuli i szalotka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrybulaTrybula
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozprowadzić mieszaninę między dwoma arkuszami wosku lub papieru pergaminowego i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Wrzucić bakłażany, cukinię i pomidory w połowie oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Rozgrzej patelnię, dodaj warzywa i gotuj na małym ogniu, okazjonalnie obracając się, aż będzie miękka, ale nadal twarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Tymczasem rozgrzać pozostały olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać polędwiczki i gotować na dużym ogniu przez około 2 protokół z każdej strony, aż rumiane, następnie obniżyć ogień i gotować, obracając od czasu do czasu, przez 7-8 protokół, aż gotowane przez i przetargu. Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Przełożyć wieprzowinę na patelnię z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Umieść pasek skorupy ziół na wierzchu każdej polędwicy i broil, aż skorupa jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Podawać natychmiast.
10
W razie potrzeby owinąć uchwyt patelni w folię przed pieczeniem, aby chronić ją przed uszkodzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn