Przepis gotuj książkę: indyjskie ogórki mogą zaspokoić indyjskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 10. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 185 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, kurkumę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: Banh Mi z daikonem i ogórkiem z marchwi, Ugotuj książkę: Indyjska Sałatka z jagnięciną i marchewką, oraz Ogórek cytrynowy / Nimboo kan Achar / Elumichai Oorugai / Nimmakayan Uragaya - łatwy Indyjski ogórek s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ogórki, cebulę, kalafior i marchew wymieszać z solą i odcedzić w durszlaku przez 2 godziny. Dokładnie spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Gałązki Kopru Włoskiego
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Połącz ocet, wodę, cukier, imbir, musztardę w proszku, kurkumę i curry w dużym nieaktywnym garnku i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Kurkuma
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać odsączone warzywa i powrócić do wrzenia. Dusić przez 5 minut.
Przechowywać w lodówce: Chochla do miski lub słoików. Schłodzić, przykryć i przechowywać w lodówce do 3 tygodni.Can: użyj metody wrzącej wody. Kadzi do czystych, gorących pół-kufli słoików konserwowych, pokrywając ciała stałe o 1/4 cala płynem. Pozostaw 1/4 cala przestrzeni między górną częścią płynu a pokrywą. Uwolnij uwięzione powietrze. Wytrzyj obręcze do czysta; wyśrodkuj pokrywki na słoikach i przykręć paski słoików. Proces przez 15 minut. Wyłącz ciepło, zdejmij pokrywę konserw i pozostaw słoiki w wodzie na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do Konserw
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Chochla
5
Wyjąć słoiki i odstawić na 24 godziny. Sprawdź uszczelki, a następnie przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.