Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią

Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią
Ten przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest idealny do valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, schab, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczeń wieprzowa z tymiankiem i pietruszką, Rozmaryn Szałwia Schab Pieczony, oraz Ugotuj książkę: pieczona Czarna ryba z oliwkami i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Otwórz klapkę mięsa obok żeber i pocierać czosnek na mięso i kości aż do mięsa schabu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Obficie posypać solą, mielonym pieprzem oraz połową rozmarynu i szałwii. Przyprawy wcierać w mięso. Ponownie złóż pieczeń i użyj sznurka kuchennego, aby związać mięso i kości razem. Doprawić Na Zewnątrz pieczeń, ponownie obficie, solą, pieprzem i pozostałymi ziołami, i wcierać w mięso. Posiekany czosnek trafia do wnętrza pieczeni; jeśli zostanie przetarty na zewnątrz, spali się w piekarniku. Owinąć pieczeń w rzeźnika papieru, lub lekko przykryć, i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyjmij pieczeń z lodówki na godzinę lub tak przed gotowaniem, aby osiągnąć temperaturę pokojową. Umieść go w patelni do pieczenia, od strony kości w dół; kości będą rodzajem naturalnego stojaka do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 204°. gotuj pieczeń przez 30 minut, a następnie przekręć na patelni, kości bok do góry i gotować przez kolejne 20 minut. Obróć pieczeń ponownie, bok kości w dół, i gotować przez kolejne 20 minut lub tak, aż temperatura wewnętrzna rejestruje130. gdy pieczeń jest gotowy, niech spoczywa na 15 do 20 minut przed rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Skim off część tłuszczu z patelni do pieczenia, dodać trochę wody lub bulionu, i zeskrobać wszystkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wlać soki do małego rondla i utrzymać ciepło. Gdy jest gotowy do podania, usunąć sznurki z pieczenia, i pokroić mięso na grube kotlety z kości, lub wyciąć stelaż ości żeber z dala od mięsa, i pokroić między kośćmi, aby je oddzielić. Zwróć je do piekarnika na kilka minut, jeśli lubisz je bardziej chrupiące. Do soków w rondlu po odpoczynku i wyrzeźbieniu dodać soki z pieczeni. Mięso pokroić w plasterki i podawać z ciepłymi sokami i żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn