Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią

Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią
Ten przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest idealny do valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, schab, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczeń wieprzowa z tymiankiem i pietruszką, Rozmaryn Szałwia Schab Pieczony, oraz Ugotuj książkę: pieczona Czarna ryba z oliwkami i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Otwórz klapkę mięsa obok żeber i pocierać czosnek na mięso i kości aż do mięsa schabu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Obficie posypać solą, mielonym pieprzem oraz połową rozmarynu i szałwii. Przyprawy wcierać w mięso. Ponownie złóż pieczeń i użyj sznurka kuchennego, aby związać mięso i kości razem. Doprawić Na Zewnątrz pieczeń, ponownie obficie, solą, pieprzem i pozostałymi ziołami, i wcierać w mięso. Posiekany czosnek trafia do wnętrza pieczeni; jeśli zostanie przetarty na zewnątrz, spali się w piekarniku. Owinąć pieczeń w rzeźnika papieru, lub lekko przykryć, i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjmij pieczeń z lodówki na godzinę lub tak przed gotowaniem, aby osiągnąć temperaturę pokojową. Umieść go w patelni do pieczenia, od strony kości w dół; kości będą rodzajem naturalnego stojaka do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 204°. gotuj pieczeń przez 30 minut, a następnie przekręć na patelni, kości bok do góry i gotować przez kolejne 20 minut. Obróć pieczeń ponownie, bok kości w dół, i gotować przez kolejne 20 minut lub tak, aż temperatura wewnętrzna rejestruje130. gdy pieczeń jest gotowy, niech spoczywa na 15 do 20 minut przed rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Skim off część tłuszczu z patelni do pieczenia, dodać trochę wody lub bulionu, i zeskrobać wszystkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wlać soki do małego rondla i utrzymać ciepło. Gdy jest gotowy do podania, usunąć sznurki z pieczenia, i pokroić mięso na grube kotlety z kości, lub wyciąć stelaż ości żeber z dala od mięsa, i pokroić między kośćmi, aby je oddzielić. Zwróć je do piekarnika na kilka minut, jeśli lubisz je bardziej chrupiące. Do soków w rondlu po odpoczynku i wyrzeźbieniu dodać soki z pieczeni. Mięso pokroić w plasterki i podawać z ciepłymi sokami i żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn