Ugotuj książkę: migdałowe Biscotti
Gotuj książkę: migdałowe Biscotti może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 225 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, migdały, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Czekolada Orzech laskowy Biscotti, Ugotuj książkę: ciasto migdałowe z orzechów sosny, oraz Ugotuj książkę: włoskie ciasto migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce.
W dużej misce, ubić masło i cukier razem za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 6 protokół. Beat w jaja, jeden na raz, następnie ekstrakty wanilii i migdałów aż połączone, o 30 sekund, skrobanie w dół miski i ubijaki w razie potrzeby.
Zmniejszyć prędkość miksera do niskiej i powoli mieszać w mieszaninie mąki aż do połączenia, o 30 sekund.
Wymieszać w migdałów i skórki (jeśli jest używany) aż tylko włączone.
Naciśnij ciasto na dwa 13-przez 2-calowe bochenki na przygotowanej blasze do pieczenia, rozmieszczone około 3 cali od siebie.
Pieczemy bochenki na złoty kolor i dopiero zaczynają pękać na górze, około 35 minut, obracając blachę do pieczenia w połowie pieczenia.
Niech bochenki ostygną na blasze do pieczenia przez 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 163°.
Przenieś bochenki na deskę do krojenia i pokrój każdy po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala za pomocą ząbkowanego noża.
Ułożyć plasterki o 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia i piec, aż chrupiące i złocisty brązowy po obu stronach, o 15 protokół, przewracając plasterki w połowie pieczenia.
Przenieś przyprawy do biszkoptów do drucianego stojaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed podaniem, około 1 godziny.