Ugotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa

Ugotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa
Gotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, ziemniaki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa, Ugotuj książkę: pieczarki Garlickie i jarmuż, oraz Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę odsączyć, wrzucić do średniego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i dusić, częściowo pokryte, aż ziarna będą miękkie, ale nadal trzymać swój kształt, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić i odstawić.
3
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu, aż się połyska. Wrzucić w chouriço i gotować, aż rumiane, 7 do 10 protokół. Wyłowić plastry łyżką szczelinową i przełożyć na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wylać z garnka wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu, lub jeśli garnek jest suchy, skropić w większej ilości oleju, aby mieć 3 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać cebulę i liść laurowy i gotować, często mieszając, aż cebula są głęboko złoty kolor, 20 do 25 protokół. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Wlać bulion wołowy i 5 szklanek wody, dodać ziemniaki i zagotować na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Podczas gdy zupa jest gotowanie, łyżka jedną trzecią fasoli i trochę bulionu zupy do robota kuchennego. Pulsuj, aby uzyskać luźną pastę, a następnie, w razie potrzeby, przepuść pastę przez sito. Odcedzenie pasty daje danie dodatkowe ciało bez błędnych skórek fasoli unoszących się w zupie. To jest całkowicie opcjonalne, ale myślę, że lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Gdy ziemniaki są gotowane, wymieszać w collards, chouriço, pasta fasolowa, i fasola. Wyłączyć ogień i niech zupa siedzieć na 10 minut, aby poślubić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10
Wyjąć liść laurowy, doprawić zupę solą i pieprzem do smaku i kadzi do ciepłych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn