Ugotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa
Gotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, ziemniaki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa, Ugotuj książkę: pieczarki Garlickie i jarmuż, oraz Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę odsączyć, wrzucić do średniego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i dusić, częściowo pokryte, aż ziarna będą miękkie, ale nadal trzymać swój kształt, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Odcedzić i odstawić.
3
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu, aż się połyska. Wrzucić w chouriço i gotować, aż rumiane, 7 do 10 protokół. Wyłowić plastry łyżką szczelinową i przełożyć na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słonina Wieprzowa
4
Wylać z garnka wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu, lub jeśli garnek jest suchy, skropić w większej ilości oleju, aby mieć 3 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodać cebulę i liść laurowy i gotować, często mieszając, aż cebula są głęboko złoty kolor, 20 do 25 protokół. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Wlać bulion wołowy i 5 szklanek wody, dodać ziemniaki i zagotować na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Podczas gdy zupa jest gotowanie, łyżka jedną trzecią fasoli i trochę bulionu zupy do robota kuchennego. Pulsuj, aby uzyskać luźną pastę, a następnie, w razie potrzeby, przepuść pastę przez sito. Odcedzenie pasty daje danie dodatkowe ciało bez błędnych skórek fasoli unoszących się w zupie. To jest całkowicie opcjonalne, ale myślę, że lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Gdy ziemniaki są gotowane, wymieszać w collards, chouriço, pasta fasolowa, i fasola. Wyłączyć ogień i niech zupa siedzieć na 10 minut, aby poślubić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
10
Wyjąć liść laurowy, doprawić zupę solą i pieprzem do smaku i kadzi do ciepłych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Słonina Wieprzowa
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego