Ugotuj książkę: Grube ziemniaki ze złotymi rodzynkami

Ugotuj książkę: Grube ziemniaki ze złotymi rodzynkami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gotuj książkę: Grube ziemniaki ze złotymi rodzynkami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 9 fanów. Jeśli masz złote rodzynki, olej canolan, chili cayenne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cook The Book Party Planner: dorsz z rodzynkami i śliwkami, Szafran ryż ze złotymi rodzynkami i orzeszkami piniowymi: jadalna Mozaika ' s book Launch Party, oraz Ugotuj książkę: katalońskie ziemniaki Bravas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pomidory, z ich sokami, i cebula, kolendra, czosnek, chiles, i imbir w słoiku blendera. Puree, skrobanie wnętrza słoika w razie potrzeby, aby czerwono-zielony sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj nasiona kminku i gotować, aż skwierczą, włączyć czerwonawo brązowy, i zapach orzechowy, 5 do 10 sekund. Natychmiast dodać przecierany SOS pomidorowo-cebulowy. Obniżyć ciepło do średniego i gotować, częściowo pokryte zawierać niektóre rozpryskiwania, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz odparuje, a niektóre oleju zaczyna oddzielić się od sosu, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
4
Wymieszać w 1 szklance wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Ziemniaki odcedzić i dodać. Gotować, pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą przetargu widłowego, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Wymieszać w groszku i gotować, odkryte, aż zostaną rozgrzane przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Dodać curry z rodzynkami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn