Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie

Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 368 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, cukinię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Ugotuj książkę: pierogi Potticker, oraz Ugotuj książkę: ravioli ze słodkich ziemniaków w rosole serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużego garnka włożyć udka z kurczaka, cukinię i ciecierzycę. Doprawić kurkumą i solą, dodać 1 1/2 litra wody i doprowadzić do wrzenia. Odcedzić pianę i gotować na małym ogniu przez około godzinę.
Wszystkie składniki na pierogi wymieszać z 1/3 szklanki wody. Zwilż ręce i uformuj pierogi wielkości moreli (pierogi będą znacznie puchnąć podczas gotowania).
Dodajemy pierogi do gotującej się zupy i ponownie zagotowujemy. Obniżyć ogień i gotować przez około półtorej godziny z garnkiem w połowie przykrytym.