Ugotuj książkę: duszony Halibut ze szparagami i grzybami
Ugotuj książkę: duszony Halibut ze szparagami i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 891 kalorii, 59G białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, bekon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: duszone marchewki, Ugotuj książkę: pomarańczowy Pekan Dziki Ryż, oraz Ugotuj Książkę: Duszone Ramię Jagnięciny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać szparagi i gotować 3 do 4 protokół, aż ledwo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w łaźni z wodą lodową do ostygnięcia; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
W dużej zapiekance gotować boczek na średnim ogniu, aż wytworzy tłuszcz i będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Z zapiekanki wylać tłuszcz z boczku, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
7
Dodać cebulę perłową i 1 łyżkę wody i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Gdy cebula będzie miękka, dodaj wszystkie grzyby i masło czosnkowe, dopraw solą i białym pieprzem i gotuj, aż grzyby zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Tymczasem halibuta przyprawiamy z obu stron solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Halibut
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Dodać jus cielęcy do garnka i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj halibuta, przykryć i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
12
Dodaj szparagi, pomidory i boczek do zapiekanki. Przywróć do gotowania na wolnym ogniu i gotuj przez kolejne 2 do 4 minut, aż metalowy szpikulec można łatwo włożyć do ryby, a po pozostawieniu na 5 sekund czuje się po prostu ciepły po dotknięciu wargi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
13
Udekoruj rybę pokrojonym szczypiorkiem i podawaj na stole z zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
14
Masło Czosnkowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
15
- sprawia, że około 1/2 funta -
16
Owinąć pietruszkę w kwadrat gazę (lub ręcznik papierowy) i ścisnąć, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
17
Ubij masło w misce miksera stojącego, aż będzie kremowe. (Można to również zrobić ręcznie w dużej misce do mieszania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej Soli
18
Dodać czosnek, szalotka, i pietruszka i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
19
Przenieść masło do plastikowego pojemnika i przechowywać szczelnie zamknięte przez okres do 1 tygodnia w lodówce lub do 1 miesiąca w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
20
Confit Pomidorowy
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
21
- sprawia, że około 30 sztuk -
22
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
23
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem pergaminowym i ułożyć pomidory na patelni. Pomidory przyprawiamy solą i białym pieprzem, skropimy oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
24
Pomidory posypać liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
25
Piec pomidory przez 1 do 1 1/2 godziny, dopóki nie zwinięte i spłaszczone nieco i rumiane lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
26
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
27
Przenieść pomidory do pojemnika i przechowywać szczelnie zamknięte w lodówce przez okres do 1 tygodnia.
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Scarpetta Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.