Udka z kurczaka z pomidorami i kaparami
Udka z kurczaka z pomidorami i kaparami wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bazylię, pomidory, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Greckie udka z kurczaka z cytryną, kaparami i fetą, Duszone Udka Z Kurczaka Z Pomidorem, Kaparami, Anchois I Oliwkami, oraz Pieczone udka z kurczaka z białą fasolą, cytryną i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczak zalać sprayem do gotowania; posypać bazylią.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać kurczaka, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodaj pomidory do patelni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut, obracając kurczaka od czasu do czasu. Zwiększyć ciepło do wysokiej; doprowadzić do wrzenia. Gotować, uncovered, 2 minuty lub aż kurczak jest gotowy i pomidorowa mieszanina jest lekko gęsta, często mieszając.
W razie potrzeby posypać świeżą bazylią.