Udka z kurczaka z okruchami Garlicky i groszkiem Snap
Udka z kurczaka z okruchami Garlicky i groszek Snap może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 67g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 869 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,35 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, pietruszkę płaską, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Udka z kurczaka Mario Batali z okruchami Garlicky i groszkiem, Udka z kurczaka: szybkie i łatwe z bułką tartą Garlicky, oraz Udka Z Kurczaka Z Groszkiem I Agliatą.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz 4 filety anchois z bułką tartą, czosnkiem, pietruszką i 1/2 szklanki oliwy z oliwek; proces aż do równomiernego wymieszania.
Udka kurczaka doprawić solą. W dużej misce, wrzucić kurczaka z mieszaniny okruchów chleba. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. W garnku z wrzącą, osoloną wodą blanszować groszek na jasnozielony, około 1 minuty.
Grilluj udka kurczaka na umiarkowanym ogniu, aż zostaną lekko zwęglone, chrupiące i ugotowane, około 10 minut na stronę.
Na dużej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać szalotki i pozostały filet z sardeli i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki zmiękną, około 5 minut.
Dodać groszek snap i gotować, podrzucając kilka razy, aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Groszek przyprawiamy solą i przekładamy do miski.
Kurczaka podawać z groszkiem.