Udka Z Kurczaka Véronique

Udka Z Kurczaka Véronique
Udka z kurczaka Véronique może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, masło, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kurczak Veronique, Kurczak Veronique, oraz Wegetariański Kurczak Veronique dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć nadmiar tłuszczu z udek kurczaka. Doprawić obie strony solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
2
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy piana ustępuje, gotować kurczaka, aż rumiane i gotowane przez, obracając często, 10 do 12 minut w sumie. Pracuj partiami i w razie potrzeby dostosuj ciepło, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przełożyć na talerz i przykryć luźno folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać szalotkę i gotować, mieszając, aż lekko zmięknie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia, skrobanie wszelkie rumiane kawałki, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Wlać śmietanę i gotować, aż zmniejszy się o połowę, często mieszając, około 3 minut. Wymieszać z winogronami i skórką pomarańczową. Gotować, mieszając, aż winogrona zmiękną i rozgrzeją się, a sos zgęstnieje, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
WinogronaWinogrona
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Ułóż 2 uda na każdym z 4 talerzy i łyżkę sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W36 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn