Udka Z Kurczaka Po Marokańsku
Udka z kurczaka w stylu marokańskim to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kardamonu, soli, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marokańskie Udka Z Kurczaka, Marokańskie Udka Z Kurczaka, oraz Marokańskie Udka Z Kurczaka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce; rub kurczaka z mieszanką kminku.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i smażyć 3 minuty z każdej strony.
Dodać ciecierzycę i pomidory; gotować 5 protokół.
Dodać cukinię i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.