Udka Z Indyka Z Jabłkami, Pasternakiem I Cebulą Z Polentą
Udka z indyka z jabłkami, pasternakiem i cebulą z polentą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 139g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1434 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, pieprzu cayenne, mączki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety z indyka z pasternakiem, jabłkami i Shiitakes, Duszone udka z kaczki z szalotką i pasternakiem, oraz Pieczone jabłka i pasternak.