Udka kurczaka bez skóry z szalotką w czerwonym occie winnym (poul

Udka kurczaka bez skóry z szalotką w czerwonym occie winnym (poul
Bez skóry udka z kurczaka z szalotką w czerwonym occie winnym (poul może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 346 kalorii, 44g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Skinny Taste ma 786 fanów. Mieszanka octu winnego, miodu, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 83% to danie jest super. Podobne przepisy to Pikantne, Pikantne Uda Kurczaka Bez Kości Bez Skóry, Udka z kurczaka z szalotką i szpinakiem, oraz Grillowane udka z kurczaka z groszkiem i szalotką.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn