Tłuczone Ziemniaki Czosnkowo-Ziołowe

Czosnkowo-ziołowe puree ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ziemniaków russet, mleko, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tłuczone Ziemniaki Czosnkowo-Ziołowe, Tłuczone Ziemniaki Czosnkowo-Ziołowe, oraz Tłuczone ziemniaki czosnkowe z sosem ziołowym.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu 4-quart; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 20 do 30 minutesor do miękkości; odcedzić. Mash z masher ziemniaków lub mikser elektryczny na niskiej prędkości.
Podczas gotowania ziemniaków roztopić masło w rondlu 1-quart na średnim ogniu. Gotować czosnek na maśle 3 do 4 minut, często mieszając i uważając, aby nie brązowego masła, aż czosnek jest bardzo miękki. Wymieszać z mlekiem i ziołami. Gotować aż do ścisłego ogrzania.
Dodać mieszaninę mleka do puree ziemniaczanego; ubijać, aż będzie gładka i kremowa. Przyprawy z solą i pieprzem do smaku.