Tłuczone słodkie ziemniaki z Marsalą
Puree słodkie ziemniaki z Marsala może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wino marsala, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Orzech laskowy Crusted Menemsha Sole z sosem z wina Marsala, szalotka puree ziemniaczane i warzywa dla niemowląt, Marsala Bite Słodkie Ziemniaki, oraz Puree Słodkie Ziemniaki.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 425 przez 1 godzinę i 10 minut lub do miękkości; lekko ostudzimy.
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż, i czerpać miąższ. Odrzuć Skórki.
Ziemniaki i pozostałe składniki umieścić w małym rondlu; zacieru do pożądanej konsystencji. Gotować na małym ogniu 2 protokół lub do dokładnie ogrzane.
W razie potrzeby udekoruj tymiankiem.