Tłoczone Włoskie kanapki z suszonymi pomidorami
Tłoczone Włoskie kanapki z suszonymi pomidorami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieczonej papryki, serek blokowy, chleb ciabatta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Połącz pomidory i wrzącą wodę w małej misce; odstawić 10 minut.
Podczas gdy pomidory stoją, wydrąż górną połowę bochenka, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół górnej krawędzi wewnętrznej. Zarezerwuj kawałki chleba do innego użytku.
Pomidory, serek śmietankowy, czosnek i pieprz przetwarzać w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Rozłóż mieszankę pomidorową na pokrojonych bokach połówek chleba.
Warstwa 10 listków bazylii na dolnej połowie chleba, a góra równo z połową prosciutto. Wierzch równomiernie z plasterkami pieprzu i pozostałą prosciutto.
Skropić octem balsamicznym.
Warstwę pozostałych 10 liści bazylii nad kanapką; umieścić górną połowę chleba na kanapce.
Owinąć kanapkę w folię i umieścić na blasze do pieczenia; umieść inną blachę do pieczenia na kanapce i zważyć kilkoma ciężkimi puszkami. Chill 8 godzin lub przez noc.
Pokroić na 6 równych porcji.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.