Tęczowy Ryż Smażony
Tęczowy smażony ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.59 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 696 kalorii, 88g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju canolan, sałata lodowa, groszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Tęczowy Ryż Smażony, Pan Smażony Pstrąg Tęczowy, oraz Tęczowy ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać jajka; smażyć przez 1 minutę lub do końca.
Dodaj żółtą cebulę na patelnię; smażyć 2 protokół lub do przezroczyste. Wymieszać w stylu chińskim pieczonej wieprzowiny; stir-smażyć 2 minuty na średnim ogniu.
Dodać ryż i sos sojowy; stir-fry 2 protokół. Powrót jaj na patelnię; gotować 1 minutę. Wymieszać z sałatą lodową, zielonym groszkiem, solą i białym pieprzem; smażyć 1 minutę.
Posypać zieloną cebulą i skropić olejem sezamowym.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.