Tęczowy Chard z orzeszkami pinii i fetą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Tęczowy Chard z orzeszkami pinii i fetan spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 185 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Tęczowy chard, feta, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tęczowy Chard Z Figami, Czosnkiem, Orzeszkami Piniowymi I Fetą, Tęczowy Chard Z Orzeszkami Pinii, Parmezanem I Bazylią, oraz Tęczowy Chard Z Orzeszkami Pinii, Parmezanem I Bazylią.
Instrukcje
Odciąć łodygi chard blisko podstawy liści i wyrzucić.
Duże liście przeciąć na pół wzdłuż.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać orzeszki piniowe i czosnek i gotować, mieszając, aż złoty, o 2 protokół. Wymieszać z chard, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, aż żeberka chard są po prostu miękkie, 2 do 3 protokół.
Przełożyć do miski i posypać fetą.