Tyłek wieprzowy z orzechami laskowymi, złotymi rodzynkami i topinamburem

Tyłek wieprzowy z orzechami laskowymi, złotymi rodzynkami i topinamburem
Wieprzowina Butt z orzechami laskowymi, złote rodzynki, i topinambur może być tylko głównym daniem szukasz. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1012 kalorii, 57g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Jeśli masz masło, złote rodzynki, orzechy laskowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb Dyniowy Z Orzechami Laskowymi I Złotymi Rodzynkami, Polędwiczki Wieprzowe Ze Słodko-Kwaśną Cebulą, Złocistymi Rodzynkami I, oraz Karczoch Jerozolimski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku zagotować 4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać rodzynki, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3
Drenaż.
4
Przenieść rodzynki do małej miseczki i przykryć koniakiem. Przykryć miskę szczelnie folią i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę lub przechowywać w lodówce na noc lub do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
KoniakKoniak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać orzechy laskowe, bułkę tartą, 3 łyżki masła, posiekany tymianek, skórkę cytrynową, sól i pieprz do smaku. Podzielić mieszaninę na pół i zwijać każdą połowę pomiędzy dwoma kawałkami papieru pergaminowego lub folii na cal grubości prostokąta. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny, lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Odcedzić rodzynki i zarezerwować koniak. Jeśli na tyłku wieprzowym znajduje się nadmiar tłuszczu, przyciąć go i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
KoniakKoniak
8
Tyłek wieprzowy pokroić na pół i doprawić solą i pieprzem. W średnim żeliwnym garnku lub piecu holenderskim na średnim ogniu rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Boston ButtBoston Butt
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
9
Dodać wieprzowinę, czosnek, szalotka, i 2 gałązki tymianku i podsmażyć wieprzowinę, aż złoty brąz ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Deglaze garnek dodając zastrzeżone koniak i skrobanie się wszelkie rumiane bitów przylegających do dna garnka. Doprowadzić koniak do wrzenia i pozwolić zmniejszyć, aż prawie cała ciecz w garnku odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dodać białe wino i bulion z kurczaka i powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
12
Przełożyć wieprzowinę na talerz. Odcedź zawartość garnka przez durszlak ustawiony nad miską, zastrzegając płyn i odrzucając czosnek, szalotki i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Odstawić garnek z powrotem do pieca na średnim ogniu i roztopić pozostałe 2 łyżki masła z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
14
Dodać Topinambur i cebulę i gotować, mieszając, aż światło złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
15
Dodać wieprzowinę z powrotem do garnka wraz z rezerwowym płynem i pozostałymi 2 gałązkami tymianku i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
16
Dodać rodzynki, przykryć i przenieść garnek do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
17
Dusić przez 2 godziny lub do miękkości mięsa. (W tym momencie wieprzowinę można schłodzić i schłodzić przez noc, jeśli chcesz. To chłodzenie pozwoli, aby każdy tłuszcz w płynie do duszenia dotarł do góry, aby łatwo go usunąć. Wieprzowinę można następnie podgrzać w piekarniku 163° przez około 30 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
19
Wyjąć skórkę z orzechów laskowych z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
20
Przełożyć wieprzowinę na blachę do pieczenia i ułożyć każdą pół wieprzowiny kawałkiem skorupy. Broil aż skorupa jest złoty kolor, o 3 protokół. Jeśli sos jest zbyt cienki lub nie jest wystarczająco intensywny smak, kadzi większość z niego off do innego garnka i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i zintensyfikuje. Następnie dodaj go z powrotem do oryginalnego garnka. Pokroić wieprzowinę, podając równe kawałki skorupy. Polać wieprzowinę duszonym płynem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
21
artykuł var
22
Typ_27_data = {};
23
artykuł
24
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia45
Magazyn