Tymianek cytrynowy miecznik ze szparagami
Cytrynowy tymianek miecznik ze szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz steki z miecznika, liść laurowy, twarożek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miecznik ze szparagami pachnącymi tymiankiem, Miecznik Cytrynowy Tymianek, oraz Jedna Patelnia Cytryna Tymianek Kurczak Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym przetwarzaj twarożek, aż będzie kremowy.
Przełożyć twaróg do małej miski i wymieszać z mlekiem, 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny, pietruszką, bazylią i 1/2 łyżeczki suszonego tymianku. Przykryć i schłodzić w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia 8x8 cali.
Do naczynia wlać wodę i pozostały sok z cytryny.
Umieść liść laurowy w wodzie, a pozostałą 1/2 łyżeczki suszonego tymianku posyp rybą. Przykryj naczynie folią.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem i będzie nieprzezroczysta przez całą drogę.
W międzyczasie umieść szparagi w garnku na 1 cal wrzącej wody i przykryj. Gotować do miękkości, ale nadal firma, o 2 do 6 protokół.
Gdy ryba jest gotowa, przełożyć na półmisek i ułożyć szparagi obok ryby.
Podawać z sosem twarogowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.