Tymbale Korzeniowe Selera

Tymbale Korzeniowe Selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj selera korzeniowego Timbales. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz ziemniaki, sól, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużym rondlu umieść korzeń selera i ziemniaki i dodaj wystarczająco lekko osoloną wodę, aby przykryć. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, lub do miękkości; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
3
Czysty korzeń selera, ziemniak, śmietana, jaja, żółtko, czosnek i gałka muszkatołowa razem w robocie kuchennym. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SelerSeler
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ZiemniakZiemniak
KremKrem
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Butter six 6 oz (175ml) ramekins. Podzielić mieszankę korzenia selera pomiędzy ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść na patelni i dodaj gorącą wodę do połowy boków ramekinów. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec przez około 25 minut, lub aż po prostu twarde w dotyku. Ostrożnie Uruchom nóż wokół wnętrza każdego ramekina i obróć się na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn