Tymbale Korzeniowe Selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj selera korzeniowego Timbales. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz ziemniaki, sól, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C).
W dużym rondlu umieść korzeń selera i ziemniaki i dodaj wystarczająco lekko osoloną wodę, aby przykryć. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, lub do miękkości; dobrze spuścić.
Czysty korzeń selera, ziemniak, śmietana, jaja, żółtko, czosnek i gałka muszkatołowa razem w robocie kuchennym. Doprawić solą i pieprzem.
Butter six 6 oz (175ml) ramekins. Podzielić mieszankę korzenia selera pomiędzy ramekiny.
Umieść na patelni i dodaj gorącą wodę do połowy boków ramekinów. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Piec przez około 25 minut, lub aż po prostu twarde w dotyku. Ostrożnie Uruchom nóż wokół wnętrza każdego ramekina i obróć się na talerze.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;