Tyler ' s Texas Chili
Przepis Tyler ' s Texas Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 40 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, liście kolendry, chipotle chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Tyler ' s Texas Chili, 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, oraz Texas Chili.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej suchej patelni na małym ogniu dodać paprykę ancho, oregano, papryka, kolendra, kminek, i chili w proszku. Gotować, aż zaczną pachnieć, o 2 protokół.
Umieść przyprawy w młynku do przypraw lub robocie kuchennym i zmiel, aż zostaną sproszkowane. Odstawić.
Rozgrzać duży ciężki dno zapiekanki na średnim ogniu; dodać 3 łyżki oliwy z oliwek i cebulę. Gotować, aż cebula są miękkie i zaczynają karmelizować, o 10 protokół. Wołowinę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj go do garnka i gotować, często mieszając, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Dodaj 2 łyżki prażonej mieszanki przypraw, czosnek, chipotle, jalapeno, pomidory, laska cynamonu, i cukier. Doprawić solą i dobrze wymieszać.
Dodać trochę gorącej wody, aż mięso jest po prostu pokryte płynem. Powrót do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 1 1/2 godziny.
Mięso wyjąć i rozdrobnić widelcem. Wrzucić do garnka, wymieszać z masą harina i czekoladą i gotować przez kolejne 10 minut, odsłonięte, aby zagęścić. Smak i dostosować przyprawy.
Podawać z queso fresco, kolendry i limonki do dekoracji.