Tygodniowy Rzut Lasagne

Tygodniowy Rzut Lasagne
Lasagne Toss może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 635 kalorii, 39g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wołowiny, makaron lasagne gotowy do pieczenia, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Tygodniowy Lasagna Toss, Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ), oraz Lasagne z karczochami (Lasagne di Carciofi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso brązowe w dużym rondlu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać paprykę, czosnek, sos do makaronu, wodę i sos; doprowadzić do wrzenia. Makaron wymieszać; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
MakaronyMakarony
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
WodaWoda
3
Gotować na średnim ogniu 10 do 15 minut lub do makaronu są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Zdjąć z ognia.
5
Posypać serem; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Odstawić 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn